Windows 8

Helios Solutions  heeft veel ervaring met software en technologie van Microsoft Technologies. Onze vakkundige ingenieurs en ontwerpers zijn bedreven in applicatie ontwikkeling voor Microsoft Technology, waaronder Asp.net, Vb.net, C#, WCF en WPF. Ze coderen ook apps voor een breed spectrum aan verticals en areas.

Windows 8 heeft zijn eigen type apps: de Windows Store app. Windows Store apps hebben een frisse uitstraling, zijn zeer gebruiksvriendelijk, en kunnen gebruikt worden op verschillende apparaten en besturingssystemen.
Met het gereedschap van Visual Studio Express voor Windows 8.1 bouwt u innovatieve en vindingrijke Windows Store apps. Visual Studio Express bevat een voledige code beheerder; een capable debugger, een profiler, en een uitgebreide bibliotheek die u kunt gebruiken om apps samen te stellen via Visual Basics, C++, Html5, Javascript, of C#.

Waarom u Windows 8 Development projects moet outsourcen naar Helios Solutions? 

Helios Solutions werkt al meerdere jaren met Windows 8 Development en kan u dus de institutionele ervaring bieden die u bij een freelancer niet zult vinden. Helios Solutions is vertrouwd met Windows 8 Development en hoe je zijn functies optimaal kan gebruiken voor een professionele en en goed functionerende online winkel. Helios Solutions heeft dan ook een sterke reputatie als Windows 8 Development ontwikkelaar met excellente ontwerpers, die de ondermeningen van onze partners sterker en meer flexibel hebben gemaakt .

Helios Solutions onderscheidt zich van andere outsource bedrijven door de taal- en cultuurbarrières te overbruggen door middel van een team van Europese professionals. Uw projecten zullen dan ook behandeld worden door Nederlandse deskundigen, die ervoor zullen zorgen dat u dezelfde service en professionaliteit kan verwachten als die van een Europese partner.

Uw Windows 8 Development projecten outsourcen naar Helios Solutions is betrouwbaar omdat:

  • hoog gekwalificeerde Windows 8 Development ontwikkelaars en team managers voor u klaarstaan

  • Wij hebben 1,5 jaar ervaring in software ontwikkeling u websites van topkwaliteit garanderen

  • wij u een goed product voor een degelijke prijs aanbieden

  • ook na aflevering van het product blijft Helios Solutions nauw betrokken bij de ondersteuning en verbetering ervan

  • Helios Solutions behoort tot de beste – en dus ook duurdere – IT-outsource bedrijven van India, maar is nog steeds veel voordeliger dan een middelmatige, Europese freelancer