WCF/WPF

Helios Solutions heeft veel ervaring met software en technologie van Microsoft Technologies. Onze vakkundige ingenieurs en ontwerpers zijn bedreven in applicatie ontwikkeling voor Microsoft Technology, waaronder Asp.net, Vb.net, C#, WCF en WPF. Ze coderen ook apps voor een breed spectrum aan verticals en areas.

Windows Communication Foundation (WCF):

De Windows Communication Foundation (of WCF), vroeger aangeduid met de codenaam Indigo, is een verzameling van .NET-technologieën voor het bouwen en het gebruiken van netwerksystemen. Het is een nieuwe infrastructuur voor communicatie op basis van onder andere webservices. Door de gevorderde ondersteuning van webservices levert Indigo een veilige, betrouwbare en zekere boodschapuitwisseling tussen systemen. Het programmeermodel is gebouwd op het .NET-framework van Microsoft, waardoor de ontwikkeling vereenvoudigd wordt.

Windows Presentation Foundation (WPF):

De Windows Presentation Foundation (of WPF), vroeger aangeduid met de codenaam Avalon, is het grafische subsysteem dat een onderdeel is van het .Net Framework versie 3 van Microsoft. WPF maakt een beter ontwerp van besturingselementen (zoals dialoogvensters, knoppen en keuzelijsten) mogelijk, vooral door het gebruik van een vectorieel grafisch systeem. Hierdoor kunnen vensters herschaald worden, niet alleen maar groter of kleiner gemaakt. Daarnaast introduceert WPF een nieuw programmeermodel XAML (uitgesproken als zammel), waarmee op een nieuwe manier gebruikersinterfaces kunnen worden gebouwd.

Waarom uw Microsoft WCF and WPF werk outsourcen naar Helios Solutions?

Met 5 jaar ervaring binnen de Microsoft WCF and WPF technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je Microsoft WCF and WPF Framework projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren Microsoft WCF and WPF Framework specialisten, developers en team managers hebben

  • Wij hebben 3 jaar ervaring hebben in het bouwen van kwaliteits website development solutions

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met Microsoft WCF and WPF freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw Microsoft WCF and WPF werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een Microsoft WCF and WPF freelancer in Europa.