SharePoint

Helios Solutions heeft veel ervaring met het ontwikkelen van software geschikt voor Microsoft Technologies. Onze vakkundige ingenieurs en ontwerpers zijn zeer bedreven in Microsoft Technologies applicatie ontwikkeling, onder andere met Asp.net, Vb.net, C#, Silverlight, SharePoint, WCF en WPF. Ook coderen ze apps voor een breed spectrum aan verticals en areas.

SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt. Een belangrijk concept daarbij zijn de libraries of bibliotheken waarin documenten kunnen worden opgeslagen. De opgeslagen documenten kunnen verrijkt worden met metadata die aan een document zijn gekoppeld en bibliotheken kunnen versiebeheer hebben. Niet alleen Officedocumenten kunnen worden opgeslagen in SharePoint, maar in feite ieder digitaal object. Andere functionaliteiten die in SharePoint bestaan voor het uitwisselen van informatie zijn onder andere fora, enquêtes, taken en agenda’s. Doel hierbij is dat informatie op de juiste manier met de juiste persoon gedeeld kan worden.

SharePoint voor bedrijven:

SharePoint heeft voor bedrijven vele nuttige functies, waaronder:

  • Sociale netwerken productief inzetten

  • Makkelijk projecten bijhouden

  • Snel experts vinden

  • Apps in de ‘cloud’ ontwikkelen

  • Makkelijk kosten beheren

Waarom uw Microsoft SharePoint werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 3 jaar ervaring binnen de Microsoft SharePoint technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je Microsoft SharePoint projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren Microsoft SharePoint specialisten, developers en team managers hebben

  • Wij hebben 3 jaar ervaring in software ontwikkeling u websites van topkwaliteit garanderen

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met Microsoft SharePoint freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw Microsoft SharePoint werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een Microsoft SharePoint freelancer in Europa.