PrestaShop

Helios Solutions levert efficiënte PrestaShop software ontwerpen. Onze ingenieurs bieden PrestaShop oplossingen door optimaal gebruik te maken van de Model–view–controller (MVC) structuur. Hierdoor kan de tijdsduur van het coderen significant teruggebracht worden. Onze ingenieurs zijn ook ervaren in het snel ontwikkelen van applicaties en software voor onze klanten.

Helios Solutions heeft meerdere ingenieurs in dienst die gespecialiseerd zijn in PrestaShop ontwerpen. Met hun diepgaande kennis en ervaring zullen zij uw online winkel tot de top laten behoren.

Een PrestaShop online winkel levert de typerende betalingssystemen die veilige transacties en betalingen garanderen. Het ondersteunt meer dan zestig verschillende betalingsmogelijkheden, en de design, promotie en marketing mogelijkheden van PrestaShop zullen u helpen om uw zaak naar de klant te brengen.

Het beheren van een PrestaShop online winkel is simpel en geeft u vele mogelijkheden voor aanpassingen en personalisering. Zowel de klant als de leverancier zullen baat hebben bij het gemak van PrestaShop.

PrestaShop mogelijkheden:

  • Meer dan 300 mogelijkheden om verschillende producten te promoten en verkopen

  • Gelaagde navigatie om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken het juiste product te vinden

  • Vele mogelijkheden voor design

  • Directe feedback over de performance van uw online winkel

  • Makkelijk en snel meerdere winkels beheren

Waarom uw PrestaShop werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 5 jaar ervaring binnen de PrestaShop technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je PrestaShop projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren PrestaShop specialisten, developers en team managers hebben

  • We hebben goede ervaring in het bouwen van kwaliteit website ontwikkeling oplossingen

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met PrestaShop freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw PrestaShop werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een PrestaShop freelancer in Europa.