HTML5

Helios Solutions biedt u de mogelijkheid om uw website precies te laten ontwikkelen zoals u dat wenst. Vertel ons wat uw specificaties zijn en wij zullen ze leveren. Al meer dan 350 bedrijven wereldwijd – groot en klein – maken gebruik van onze op maat gemaakte websites. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal en wij leveren websites die zowel excelleren in design als in gebruiksvriendelijkheid.

HyperText Markup Language (afgekort HTML) is een op SGML gebaseerde opmaaktaal voor de specificatie van documenten, voornamelijk bedoeld voor het World Wide Web.
HTML5 (HyperText Markup Language 5) is de nieuwste, nog onafgewerkte versie van HTML. Deze nieuwe taal zal de functionaliteit van zowel html en xhtml bevatten. Verder verbetert HTML5 ook de kleine foutjes van zijn voorgangers en levert hij betere ondersteuning voor webapplicaties.

Waarom uw HTML5 werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 8 jaar ervaring binnen de HTML5 technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

 Je HTML5 projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren HTML5 specialisten, developers en team managers hebben

  • We hebben 1,5 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteit website development solutions

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met HTML5 freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw HTML5 werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een HTML5 freelancer in Europa.