ASP.NET MVC

Helios Solutions heeft veel ervaring met het ontwerpen van op maat gemaakte software die goed aansluit bij de systemen van Microsoft Technologies. Onze ingenieurs en ontwerpers hebben veel ervaring met het ontwikkelen van applicaties voor Microsoft Technology systemen, zoals Asp.net, Vb.net, C#, WCF en WPF.

Case Studies

Model-view-controller (of MVC) is een ontwerppatroon (design pattern) dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code. Het maakt ook dat bijvoorbeeld veranderingen in de gebruikersinterface niet direct invloed hebben op het datamodel en vice versa.
Het ASP.NET MVC Framework is een Web Application Framework voor .NET. Hoewel het gebaseerd is op ASP.NET verschilt de architectuur toch sterk. Webapplicaties worden opgezet via MVC. Het geraamte van Asp.net MVC is licht, grondig getest, en geïtregeerd met actieve Asp.NET eigenschappen, zoals master pages en inschrijf bevestigingen.

Waarom uw ASP.NET MVC werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 2 jaar ervaring binnen de ASP.NET MVC technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je ASP.NET MVC projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren ASP.NET MVC specialisten, developers en team managers hebben

  • Wij hebben 2+ jaar ervaring in software ontwikkeling u websites van topkwaliteit garanderen

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met ASP.NET MVC freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw ASP.NET MVC werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een ASP.NET MVC freelancer in Europa.