Responsive Grid

Bij Helios Solutions krijgt u de website precies zoals u die wilt hebben. Vertel ons wat u nodig hebt en wij zullen het leveren. Meer dan 350 bedrijven – groot en klein – over de gehele wereld maken gebruik van onze op maat gemaakte websites. Bij ons staan de wensen van de klant altijd centraal en onze websites excelleren zowel in gebruiksvriendelijkheid als in design.

Het 960 Grid (Responsive Grid System) is een extensie die het draaien van de website minder belastend maakt door middel van het efficiënt inrichten van regelmatig gebruikte functies. Er zijn twee versies: de 12 of 16 segmenten versie. Beide versies kunnen gezamenlijk of onafhankelijk van elkaar worden gebruikt.
De 960 Grid wordt meestal gebruikt voor het snel uitproberen van nieuwe websites, maar het kan ook gebruikt worden voor regulier gebruik. Er zijn uitprintbare presentatie bladen, layouts, en een CSS index met ramingen en verdere informatie.

Waarom u 960 Grid (Responsive Grid System) projects moet outsourcen naar Helios Solutions?

Helios Solutions werkt al meerdere jaren met 960 Grid (Responsive Grid System) en kan u dus de institutionele ervaring bieden die u bij een freelancer niet zult vinden. Helios Solutions is vertrouwd met 960 Grid (Responsive Grid System) en hoe je zijn functies optimaal kan gebruiken voor een professionele en en goed functionerende online winkel. Helios Solutions heeft dan ook een sterke reputatie als 960 Grid (Responsive Grid System) ontwikkelaar met excellente ontwerpers, die de ondermeningen van onze partners sterker en meer flexibel hebben gemaakt .

Helios Solutions onderscheidt zich van andere outsource bedrijven door de taal- en cultuurbarrières te overbruggen door middel van een team van Europese professionals. Uw projecten zullen dan ook behandeld worden door Nederlandse deskundigen, die ervoor zullen zorgen dat u dezelfde service en professionaliteit kan verwachten als die van een Europese partner.

Uw 960 Grid (Responsive Grid System) projecten outsourcen naar Helios Solutions is betrouwbaar omdat:

  • hoog gekwalificeerde 960 Grid (Responsive Grid System) ontwikkelaars en team managers voor u klaarstaan

  • We hebben goede ervaring in software ontwikkeling u websites van topkwaliteit garanderen

  • wij u een goed product voor een degelijke prijs aanbieden

  • ook na aflevering van het product blijft Helios Solutions nauw betrokken bij de ondersteuning en verbetering ervan

  • Helios Solutions behoort tot de beste – en dus ook duurdere – IT-outsource bedrijven van India, maar is nog steeds veel voordeliger dan een middelmatige, Europese freelancer