Web Summit 2015 – het grootste tech event om bij te wonen

In slechts 4 jaar tijd is de Web Top uitgegroeid van 400 tot 22.000 aanwezigen uit meer dan 110 landen. Het wordt wel ‘de beste tech conferentie ter wereld’ genoemd. Er is een grote verscheidenheid in aanwezigen: zowel Fortune 500 bedrijven als de meest veelbelovende start-ups komen langs.

Het evenement bestaat uit een groep van 21 levendige bijeenkomsten en wordt beschouwd als het grootste evenement voor het vieren van webtechnologie en innovatie.

De 21 bijeenkomsten zijn georganiseerd rondom een groot scala aan onderwerpen, waaronder Investor, Accelerator, Marketing Data, Pub crawl, Content, Sport, Machines, Voedsel, Mode en nog veel meer.

Meer dan 30.000 mensen vanuit meer dan 100 landen komen 3-5 november naar de Web Top. Dit geeft je een idee van de grootte van het evenement. Ook kun je op de Top genieten van de adembenemende schoonheid van Dublin.

Details van het evenement:

Datum

  • 3-5 November

Locatie

  • RDS Main Hall, Ballsbridge
    Dublin, Ireland

Ga naar de officiële website https://websummit.net voor de nieuwste updates en voor informatie over sprekers, partners, sponsors, het programma en meer.