IT 2 Industry 2015 – international beurs en open conferentie voor slimme, digitale werkomgevingen

Met zijn scherpe focus op IT, biedt IT2Industry je een compact overzicht van de hele markt. De onderwerpen verschillen, afhankelijk van de expositie. Ontdek wie van je werknemers het meest baat heeft bij IT2Industry.

IT2Industry maakt deel uit van internationale exposities die focussen op specifieke bedrijfstakken. Het wordt tegelijk gehouden met Productronica, Automatica en Elektronica. Of je nu exposant of bezoeker bent, je profiteert hoe dan ook van deze unieke focus op IT.

Datum

  • 10-13 november 2015

Voor meer informatie over het programma van de expositie en de locatie, ga naar: http://it2industry.de/conference

Voorloper van Internet of Things

IT2Industry is de belangrijkste beurs wat betreft automatisering, productie, informatietechnologie en IT beveiliging. Het scala aan onderwerpen bevat het gehele productieproces op weg naar de smart factory.

  • Automatisering – software
  • Big data en cloud – infrastructuur en productielogistiek
  • Data netwerken – IT en energie
  • Embedded systems – machine tot machine (M2M)

Doelgroepen van IT2Industry@productronica

Productronica is gericht op de ontwikkeling en productie van electronica. IT2Industry is met name bedoeld voor managing directors, managers en fabrieksmanagers die werken in de sectoren productie, fabricage, ontwikkeling, engineering en onderzoek.

Doelgroepen IT2Industry@automatica

Automatica is gericht op sector-specifieke informatietechnologieën en systeemoplossingen voor automatisering en mechatronics. Het is voornamelijk bedoeld voor de volgende werknemers: besluitvormers in (fabrieks)management, planning, werkvoorbereiding, productie, fabricage, bewerking and kwaliteitscontrole. Daarnaast is het bedoeld voor mensen werkzaam in onderzoek, ontwikkeling, engineering, design en onderhoud.

Doelgroepen IT2Industry@electronica

Electronia is gericht op de digitalisering en de netwerken van elektronische componenten en applicaties. Dit platform is met name geschikt voor de volgende besluitvormers: fabrikanten, dealers, gebruikers, ontwikkelaars en service providers in de sectoren elcectronische componenten, assemblages en subsystemen.

Voor meer informatie over de beurs, de open conferentie en een routebeschrijving, ga naar de officiële website: http://it2industry.de/conference