Eurostar 2015 – Een Software Testing conferentie

Bent u een professionele software tester? Bent u op zoek naar inspiratie in 2015? EuroSTAR is de plek voor jou. Hier krijgt u de gelegenheid om te leren van de mondiale gedachte-leiders en kunt u netwerken met honderden testers van software.

Verspreid over vier intensieve dagen van goed geïnformeerde interacties, maak je een punt om alles dat is geweldig over uw beroep in een levendige sfeer te vieren.

Eurostar Software Testing Conference is Europa’s nummer 1 Software Testing Conference en is uitgegroeid tot het grootste en meest prestigieuze evenement op de kalender van het testen van software geworden.

Het 2015-programma biedt praktische adviezen, real-life ervaringsverhalen en zet tot nadenken over toonaangevende inzichten in DevOps, Mobile, management, communicatie, Agile, Test Automation en meer. Je zult in staat om van mix van ervaren sprekers en nieuwkomers Eurostar te horen.

Plaats

Maastricht, Nederland

Datum

2 november – 5 november 2015

Tijd

Begin om 08.30 op 2 november

Voor meer informatie over de registratie, gedetailleerde schema, tickets, kortingen, sprekers en nog veel meer weten, ga dan naar de officiële website hosting http://conference.eurostarsoftwaretesting.com