E-commerce seminar – een seminar over de E-commerce industrie

Bedoeld om je op de hoogte te houden van de beste praktijken in e-commerce en zijn bedrijfstak, is dit seminar een goede mogelijkheid om specialisten te horen spreken en uit te vinden wat werkt en wat niet in de huidige ecommerce wereld.

Hoogtepunten zijn onder andere case studies over de beste bedrijven in online retail, bedrijfsspecialisten en experts in e-commerce development uit verschillende disciplines.

Naast deze case studies, hoor je ook hoe je je verkoopcijfers, conversies, en online gebruikservaring kunt verbeteren. Belangrijke onderwerpen zijn de beste praktijken binnen de e-commerce, email marketing & payments – ondersteund door het nieuwste advies, statistieken en trends. En natuurlijk zijn er veel mogelijkheden om te netwerken met gelijkgestemden tijdens de borrels.

Locatie

  • Ham Yard Hotel, One Ham Yard
    London, W1D 7DT

Datum

  • Woensdag 7 oktober 2015

Tijd

  • 12:30-17:00, gevolgd door een netwerkreceptie

Hoogtepunten van de onderwerpen

  • Snelle e-commerce tips en advies om je acquisitie, betrokkenheid en behoud van je klanten te verbeteren. Deze tips kunnen retailers gemakkelijk implementeren op hun e-commerce websites, wat blijkt uit ervaring met honderden niche retailers sinds 2000.
  • Strategisch advies en gedetailleerde technische begeleiding voor programmeurs over email marketing, die winst en klanten aandrijven: ontwikkelen en verfijnen van lifecycle marketing campagnes, groeitechnieken, voorkeurscentra, segmentatie strategieën en bericht design.
  • Hoe je je winst uit e-commerce verhoogt door je klanten te binden aan de producten die zij het meest waarschijnlijk zullen kopen. Dit kan middels zoeken, navigatie, verkooptechnieken, aanbevelingen en SEO.
  • De innovatie in betalingen en hoe je knelpunten kunt aanpakken op weg naar de kassa.

Voor meer informatie over het evenement, ga naar: http://www.screenpages.com/blog/screen-pages-news/ecommerce-seminar