Window Mobile

Helios Solution biedt mobiele applicatie-ontwikkeling voor de iPhone, iPad, Android en Microsoft Mobile. Wij bieden op maat gemaakte applicaties op maat van uw specifieke wensen en zorgen voor een snelle en makkelijke verwerking van gegevens..

Elke app is creatief ontworpen en vervaardigd door een team van ontwikkelaars die twee jaar ervaring hebben in het genereren van applicaties die een toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Een grote verscheidenheid aan markten kunnen worden bereikt wanneer uw klanten ten allen tijde kunnen worden verbonden met uw bedrijf.

Windows Mobile Application

Onze ervaren Windows app ontwikkelaars bij Helios Solutions creëren hoogwaardige, goed ontworpen Windows Mobile-toepassingen volgens de richtlijnen van de nieuwste Windows Mobile SDK.

Onze uitgebreide ondersteuning, diverse technische kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij kunnen voldoen aan alle eisen die worden gesteld bij de Windows Mobile app ontwikkeling.

kunnen wij voldoen aan alle eisen waaraan moet worden bereikt door middel van Windows Mobile app ontwikkeling.

Wij bieden de volgende diensten

Zakelijk applicatie-ontwikkeling, spelletjes applicatie-ontwikkeling, web service integratie, sociale networking-toepassingen, taal conversie toepassingen, m-commerce oplossingen, reizen en lifestyle-applicaties, widget ontwikkeling, thema en het pictogram ontwerpen.

Onze applicatie ontwikkelingsproces:

  • Conceptualisering en wire-framing

  • Ontwerp

  • Applicatie-ontwikkeling

  • Google Play App store submission

  • Applicatie promotie

Waarom uw Windows Mobile Application werk outsourcen naar Helios Solutions?

Met 8 jaar ervaring binnen de Windows Mobile Application heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je Windows Mobile Application projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren Windows Mobile Application specialisten, developers en team managers hebben

  • We hebben 2,5 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteit website development solutions

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met Windows Mobile Application freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw Windows Mobile Application werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een Windows Mobile Application freelancer in Europa.