SASS Framework

Helios Solutions biedt u de mogelijkheid om uw website precies te laten ontwikkelen zoals u dat wenst. Vertel ons uw eisen en wij zullen het leveren. Wereldwijd gebruiken al meer dan 350 bedrijven– groot en klein – onze op maat gemaakte websites. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal en wij leveren altijd websites die zowel excelleren in design als in gebruiksvriendelijkheid.

Syntactically Awesome Stylesheets (SASS) is een scripttaal die naar Cascading Style Sheets (CSS) vertaalt:

  • SASS is de meest gebruikte, meest stabiele, en meest capabele expert evaluatie CSS extensie die er te verkrijgen is.

  • SASS werkt moeiteloos met alle functies en versies van CSS. U kunt het dus zonder enige moeite gebruiken voor iedere, toegankelijke CSS bibliotheek.

  • SASS heeft meer mogelijkheden en functies dan ieder andere CSS extensie taal. Het team achter SASS werkt er dag en nacht aan om altijd de concurrentie een stap voor te blijven.

  • SASS wordt actief ondersteund en verbeterd door een consortium van technologie bedrijven en vele ingenieurs.

Waarom uw SASS Framework werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 5 jaar ervaring binnen de SASS Framework technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je SASS Framework projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren SASS Framework specialisten, developers en team managers hebben

  • We hebben goede ervaring hebben in het bouwen van kwaliteits website development solutions

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met SASS Framework freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw SASS Framework werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een SASS Framework freelancer in Europa.