LESS Framework

Helios Solutions biedt u de mogelijkheid om uw website precies te laten ontwikkelen zoals u dat wenst. Vertel ons wat uw specificaties zijn en wij zullen ze leveren. Al meer dan 350 bedrijven wereldwijd – groot en klein – maken gebruik van onze op maat gemaakte websites. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal en wij leveren websites die zowel excelleren in design als in gebruiksvriendelijkheid.

LESS Framework (Compass) is een CSS matrix kader voor het plannen van verstelbare websites. Het kan vrij gebruikt en aangepast worden naar uw voorkeuren.

Waarom uw LESS Framework werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 8 jaar ervaring binnen de LESS Framework technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je LESS Framework (Compass) projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren LESS Framework (Compass) specialisten, developers en team managers hebben

  • We hebben 1,5 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteit website development solutions

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met LESS Framework (Compass) freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw LESS Framework (Compass) werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een LESS Framework (Compass) freelancer in Europa.