CSS 3

Helios Solutions biedt u de mogelijkheid om uw website precies te laten ontwikkelen zoals u dat wilt. Vertel ons wat u wenst en wij zullen het leveren. Al meer dan 350 bedrijven wereldwijd – groot en klein – maken gebruik van onze op maat gemaakte websites. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal en wij leveren altijd websites die zowel excelleren in design als in gebruiksvriendelijkheid.

Cascading Style Sheets 3 (CSS3), stijlbladen, zijn een mogelijkheid om de vormgeving van webpagina’s los te koppelen van hun feitelijke inhoud en centraal vast te leggen. De CSS-informatie voor de vormgeving van het document – layout, lettertype, shades, enz. – wordt toegevoegd aan de HTML-code ervan.
CSS3 wordt ook gebruikt om een website snel aan te passen aan de grote van het scherm waarop deze wordt getoond.

Waarom uw CSS 3 werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 2 jaar ervaring binnen de CSS 3 technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je CSS 3 projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren CSS 3 specialisten, developers en team managers hebben

  • We hebben goede ervaring in het bouwen van kwaliteits website development solutions

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met CSS 3 freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw CSS 3 werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een CSS 3 freelancer in Europa.