HTML5 Boilerplate

Bij Helios Solutions krijgt u de website precies zoals u die wilt hebben. Vertel ons wat u nodig hebt en wij zullen het leveren. Meer dan 350 bedrijven wereldwijd – groot en klein – maken gebruik van onze op maat gemaakte websites. Bij ons staan de wensen van de klant centraal en krijgt u producten die excelleren in zowel gebruiksvriendelijkheid als design.

HTML5 Boilerplate helpt je bij het bouwen van snelle, robuuste, en innovatieve apps voor websites. Kick-start jouw project met de gecombineerde kennis en inzet van honderden ontwerpers.

Eigenschappen:

  • Een soepele en gebruiksvriendelijke HTML-template; geoptimaliseerde Google Analytics functies; een placeholder touchdevice icoon; en documenten bomvol extra tips

  • Bevat Normalize.css v1 – een modern, met-HTML5-bruikbaar alternatief voor CSS resets – en andre base styles, helpers, media queries, en print stijlen

  • Krijg de nieuwste versies van de twee beste bibliotheken: jQuery en de Modernizr feature ‘detection library’

  • Apache settings om u excellente site performance te leveren

Waarom uw HTML5 Boilerplate werk outsourcen naar Helios Solutions? 

Met 8 jaar ervaring binnen de HTML5 Boilerplate technologie heeft Helios Solution alle benodigde middelen en expertise in huis om uw droomprojecten te voltooien.

Het grootste verschil met andere bedrijven is dat bij Helios Solutions de culturele en communicatieve problemen overbrugt worden doordat u bediend wordt door een project manager uit uw eigen land. Dit draagt er aan bij dat werken met Helios Solutions aan zal voelen als samenwerken met een Europese partner.

Je HTML5 Boilerplate projecten uitbesteden aan Helios Solutions is betrouwbaar, want wij bieden:

  • We zeer ervaren HTML5 Boilerplate specialisten, developers en team managers hebben

  • We hebben 1,5 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteit website development solutions

  • Zeer concurrerende prijzen ten opzichte van uw eigen land.

  • We u bij blijven staan, ook nadat het project voltooid is. Op dit vlak onderscheiden wij ons van werken met HTML5 Boilerplate freelancers.

  • Hiernaast is outsourcing van uw HTML5 Boilerplate werk naar Helios Solutions ook nog eens meer kosten efficient dan samenwerking met een HTML5 Boilerplate freelancer in Europa.